Bestelprocedure

Hoe bestel ik bij Babymopjes.nl?

Als particulier bestellen bij Babymopjes.nl is heel eenvoudig. Doorloop de volgende stappen voor tijdens het bestelproces voor een zorgeloze bestelling.

Bestellen bij Babymopjes.nl

Zodra jouw bestelling is ontvangen, ontvang je een mail met de bevestiging van jouw aankoop. In deze bevestigingsmail staan alle gegevens die nodig zijn, zoals het ordernummer en het totaalbedrag.

Betalen bij Babymopjes.nl

Het betalen van jouw bestelling bij Babymopjes.nl kan op twee manieren: via iDEAL en via vooruitbetaling door middel van bankoverschrijving.

Bij iDEAL betaling kom je altijd in de vertrouwde betaalomgeving van iDEAL. Je kiest hier voor jouw eigen bank en logt in om te betalen.

Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving log je in bij jouw eigen bank en maak je zelf het te betalen bedrag over op het op de factuur vermelde rekeningnummer. Blijft de betaling uit? Dan ontvang je van mij een herinnering met daarbij de datum waarop jouw bestelling komt te vervallen.

Verzending van jouw bestelling bij Babymopjes.nl

Na ontvangst van de betaling stuur ik per mail binnen 1-2 dag(en) een verzendbevestiging en verzenddatum van jouw bestelling. De pakketjes worden met Postnl verstuurd. De verwachtte levertijd is 1-2 werkdagen. Babymopjes.nl heeft deze levertijd niet in de hand en kan het door omstandigheden langer duren dan hier aangegeven. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je de track and trace code van het pakket, zodat je jouw pakketje kunt volgen